Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, deputat PSD: Statutul feroviarului a fost adoptat de Parlamentul României

Facebook
Ioana Bran

Deputatul PSD, Ioana Bran, salută adoptarea de către Camera Deputaților în calitate de cameră decizională a Statutului Feroviarului, o lege care le conferă celor vizați locul pe care ”îl merită în societate”, susține parlamentatul pe pagina sa de Facebook.

”Statutul feroviarului, un demers așteptat de mii de angajați din CFR și familiile lor, a fost adoptat ieri de Camera Deputaților și se află la președinte pentru promulgare.

Este o lege care le conferă acestor specialiști poziția pe care o merită în societate. Adoptarea legii a întâmpinat dificultăți – președintele Klaus Iohannis a trimis-o la reexaminare, UDMR și USR au criticat-o, miniștrii Cîțu și Violeta Alexandru au avut, de asemenea, obiecții... Important este că ieri a fost adoptată, grație votului PSD.

Prin Statut, s-a obținut mărirea coeficienților de ierarhizare la un nivel foarte apropiat de nivelul cerut de sindicate și s-a aprobat reducerea vârstei standard de pensionare cu cinci ani, fără penalizare, pentru întreg personalul feroviar.

Din punctul meu de vedere, cariera acestor oameni ține de vocație, de pasiune... Și nu îi putem ignora. Mă bucur că Parlamentul le-a oferit statutul pe care îl merită!”, susține deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.