Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, fostul ministru al Sportului, după ce Parlamentul European a votat primirea urgentă a României în Schegen: Consiliul UE să confirme votul

ioana bran

Parlamentul European a aprobat marți o rezoluție prin care se cere admiterea fără întârziere a României și Bulgariei în zona Schengen, raportul fiind aprobat cu o largă majoritate de către europarlamentari.

Fost ministru al Sportului, Ioana Bran, deputată PSD, spune că e rândul Consiliului Uniunii Europene să confirme votul de azi și România să facă parte, în sfârșit, din Schengen.

”Vestea bună a zilei este Rezoluția aprobată de Parlamentul European prin care se cere admiterea României și a Bulgariei în zona Schengen. Raportul a fost votat cu 514 voturi „pentru”, 107 „împotrivă” şi 38 de abţineri. E un moment important, de care sper să ne bucurăm cu toții. Cred că e nevoie – dar și corect - să vedem și lucrurile pozitive care ni se întâmplă. Să facem diferența între activitatea Guvernului și a Parlamentului și viața politică internă a partidelor. Nu e niciun secret că fiecare formațiune are propriile provocări, discuții, plecări, reveniri, reproșuri și conflicte mai mici sau mai mari. Guvernul și Parlamentul lucrează însă pentru toți românii, indiferent de simpatiile lor politice. Sper ca decizia finală a Consiliului Uniunii Europene să confirme votul de azi.”, a spus Ioana Bran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.