Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Constantin, lider PMP: 'Guvernul a schimbat mai mulți miniștri decât au construit kilometri de autostradă'

pmponline.ro
PMP sigla

Ioana Constantin a declarat că Guvernul a schimbat mai mulți miniștri decât au construit kilometri de autostradă. Secretarul general adjunct la PMP spune că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc pasează răspunderea privind construirea tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

„Cu broșa-n vânt și cu infrastructura la pământ. “Cum ați venit de la București?”, o întreabă un brașovean pe Dăncilă. “Ce contează cum am venit?”, răspunde țâfnos nașa mare. Cu drona. Și cu broșa-n vânt. Viorica poate-i semn de aer, că de pământ nu pare. Numai infrastructura e la pământ”, a scris Ioana Constantin, joi, pe Facebook.

Aceasta a vorbit despre o interpelare adresată de Cătălina Bozianu, deputat PMP, către ministrul Răzvan Cuc, privind realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov, precizând că acesta pasează răspunderea altor instituții.

„Colega mea, deputata Catalina Bozianu, l-a întrebat pe ministrul Cuc de la Transporturi despre realizarea tronsonului de autostradă Comarnic - Brașov. Ce îi răspunde Cuc? Autostrada Comarnic - Brașov e derulată de Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului”, a explicat Ioana Constantin.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

Ea amintește despre inaugurarea drumului expres Craiova-Pitești, precizând că acolo nici bordurile nu au mai rămas.

„În Oltenia au inaugurat cu mare fast drumul expres Craiova - Pitești, iar acum acolo e un mare câmp. Nici bordurile nu au mai rămas, iar autoritățile ne anunță că se reiau lucrările când zice Daea, pentru că fermierii au făcut plângeri penale constructorilor. În Moldova avem legea Autostrăzii Unirii inițiată de parlamentarii PMP, votată de Parlament și promulgată de Klaus Iohannis, dar în loc să înceapă construcția, vor să ducă proiectul în CSAT. Iar lista e lungă. Au schimbat mai mulți miniștri decât au construit kilometri de autostradă în această guvernare”, a conchis secretarul general adjunct al PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.