Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Constantin (PMP) face praf o măsură-surpriză lansată de PSD

Radu Pop
Facebook
Ioana Constantin

Secretarul general adjunct PMP, Ioana Constantin, spune ca prin propunerea ca fiecare elev sa primeasca cate 10 lei pentru fiecare zi in care vine la scoala, PSD arata ca sunt iresponsabili.

„PSD anunță că guvernul PSD va acorda elevilor 10 lei pentru fiecare zi în care merg la școală. Atât a înțeles PSD din ”România are a 3-a cea mai mare rată a abandonului școlar din UE”. Nu a înțeles să dezvolte România pentru ca familiile acestor copii să aibă locuri de muncă și ca acești tineri să aibă locuri de muncă când vor absolvi. Nu a înțeles să investească în infrastructură ca elevii să nu mai meargă 3-5-10 km pe jos, prin noroi, până la școală. Nu a înțeles să investească în învățământul profesional. Nu a înțeles să investească în infrastructura școlară, să nu existe școli în care elevii stau cu hainele de iarnă pe ei la ore pentru că nu există încălzire. Nu a înțeles să actualizeze programa școlară. Nu a înțeles să investească în bibliotecile școlare pe care le-au desființat în ultimii ani cu sutele. PSD a înțeles să ofere bani, mită, ca să acopere incompetența și nepăsarea uriașe care sunt oglinda unui sistem depășit de vremuri, oglinda incapacității politice a PSD de a reforma sistemul de învățământ.

Și mai halucinant, ministrul Educației a indus public impresia că nu știe despre această măsură propusă de PSD pe site-ul propriu într-un plan de guvernare așezat pe un fundal roz, deși situația e neagră. Senin, a admis că habar nu are care e impactul și aproape că ne-ar fi trimis la Orlando-n discotecă să ne spună de unde vin banii pentru că acum ea știe că nu sunt. Aceeași Ecaterina Andronescu care admitea zilele trecute că nu știm cu exactitate câți elevi sunt în România pentru că directorii raportează mai mulți elevi pentru a avea o finanțare mai mare. Aceeași Ecaterina Andronescu care e veșnicul ministrul al Educației, dar total decuplată de la nevoile sistemului de educație românesc.

România trebuie să investească în educație, nu să arunce populist cu banii. Sunt în joc generații întregi cărora le o guvernare iresponsabilă le distruge destinul și pe care le gonește din țară”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.