Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Mihăilă își începe mandatul în forță, cu evaluarea managerilor de spitale

Facebook
Ioana Mihăilă

Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a emis joi un ordin care permite ca evaluarea managerilor de spitale pentru activitatea de anul trecut să se poată realiza în mandatul ei.

În acest moment, evaluarea activităţii managerului spitalului public pentru anul calendaristic precedent se face până la data de 30 aprilie a anului următor, iar noul ministru al Sănătății a fost instalat în funcție pe 21 aprilie.

Ordinul semnat de Ioana Mihăilă, publicat vineri în Monitorul Oficial, prevede că evaluarea activităţii managerilor de spitale publice în 2020, în urma căreia contractul de management poate fi prelungit sau poate înceta înainte de termen, se realizează până pe 30 iunie 2021.

Sunt evaluaţi managerii care au contractul de management în perioada de valabilitate şi au condus spitalul public respectiv pe o perioadă de cel puţin 6 luni în anul evaluat.

Fost ministru al Sănătății, Nelu Tătaru a afirmat recent că „80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta acolo”. „Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc, în acest moment, că este minister, că este în subordinea autorităţilor locale beneficiază de Consilii de administraţie mai puţin profesioniste, numite politic”, a adăugat el.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.