Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis are ghinion: profesorii au reacționat la jignirile sale

Klaus Iohannis

Ultima apariție publică a lui Iohannis a stârnit reacții aprinse din partea cadrelor didactice care s-au simțit jignite de declarațiile acestuia. Un profesor din București îi oferă lui Iohannis o pisică neagră, la schimb pentru cele șase case din Sibiu ale candidatului ACL.


Mesajul lui Iohannis pentru românii care au avut “ghinionul” de a nu fi reușit să își achiziționeze prin muncă cinstită șase case nu a rămas netaxat.

 

Cosmin Șontică, profesor de limba și literatura română de 28 de ani,  la o școală din Buzău, i-a transmis primarului din Sibiu supărarea cu care a primit declarațiile acestuia: “Consider că, prin afirmațiile făcute, v-ați jignit profund (foștii) colegi de breaslă, poziționându-vă undeva deasupra tuturor celor care au ținut cândva și țin astăzi creta în mână.”

 

“Dacă nu aveți posibilitatea de a ajuta, ați putea măcar să nu mai puneți sare pe rănile celor care, din umilul salariu de educator, n-au reușit nici măcar să-și achite chiria pe luna trecută la garsoniera de 18 metri pătrați”, a mai adăugat profesorul în scrisoarea deschisă trimisă lui Iohannis.

 

Un alt profesor de limba română, Marian Simion, cadrul didactic din București care i-a propus în trecut lui Iohannis un apartament în Bucuresti la schimb contra celor șase case din Sibiu, a revenit și îi propune de data aceasta un nou schimb, legat de ultimele sale afirmații: o pisică neagră, care i-a purtat ghinion lui Simion, contra caselor cumpărate, din noroc, de Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.