Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, baie de mulțime la Iași! Evenimentul nu a fost lipsit de incidente - 'Să vă iubiţi ţara mai mult şi să nu puneţi beţe în roate', i-a strigat o femeie

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis s-a plimbat, luni, prin centrul municipiului Iaşi, după ce a participat la deschiderea anului universitar. Şeful statului a fost aplaudat de trecători şi s-a fotografiat cu un grup de copii. La un moment dat, o femeie i-a spus: ”Să vă iubiţi ţara mai mult şi să nu puneţi beţe în roate”.

Preşedintele Klaus Iohannis, însoţit de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa şi prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu, s-a plimbat, luni, prin centrul municipiului Iaşi, după ce a participat la deschiderea anului universitar.

Şeful statului a fost aplaudat de trecători, care i-au strigat numele.

Radu Tudor, ieșire neașteptată după declarațiile lui Dăncilă: 'Doamna premier, măcar pe Andrușcă să-l lăsați să plece'

În faţa Bisericii ”Trei Ierarhi”, preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu un grup de elevi care veneau de la şcoală şi s-a fotografiat cu aceştia.

În faţa Primăriei Iaşi a spus că i-ar fi plăcut să vadă clădirea pentru că nu a fost niciodată în interior, fiind invitat de Mihai Chirica să viziteze sediul municipalităţii. Din lipsă de timp, preşedintele a declinat invitaţia.

Pe traseul care nu a durat mai mult de zece minute, o femeie i-a spus preşedintelui: ”Să vă iubiţi ţara mai mult şi să nu puneţi beţe în roate”, fără ca acesta să răspundă în vreun fel.

Preşedintele participă, de la ora 13.00, la deschiderea anului universitar la Universitatea tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.