Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, CRITICAT DUR: O inutilitate nespus de costisitoare

klaus iohannis avion

Jurnalistul Ion Cristoiu critică, vineri, dispariția în ceață a președintelui Klaus Iohannis, spunând că odată cu plecarea sa în vacanță acesta nu a mai dat niciun semn, comparându-l cu alți lideri europeni care au creat știri zilnic în presa din România.

"Deși a dispărut o săptămînă nu numai din viața politică a României, dar și din spațiul public (lideri străini, precum Putin, Erdogan, Merkel, au creat știri zilnice în presa din România, în timp ce președintele țării n-a creat nici una, nici măcar știrea că n-a creat nici o știre), lui Klaus Iohannis nu i s-a simțit lipsa. Dar nu numai atît. Citind știrea din Evenimentul zilei, joi spre vineri, pe la  10 noaptea, m-am năpustit asupra site-urilor să văd dacă Klaus Iohannis s-a întors în țară din vizita sa privată, așa cum ne spunea Comunicatul din 17 august 2016. Toate strădaniile mele au fost zadarnice. De a lungul și de a latul presei românești nu se sufla o vorbă despre revenirea lui Klaus Iohannis în țară”, a scris Cristoiu pe blog.

AVERTISMENT pentru TURIȘTI: Bacterii periculoase în Marea Neagră


Acesta a adăugat într-un mod ironic că și în cazul în care Iohannis nu ar mai veni deloc în țară, nimeni nu și-ar da seama pentru că oricum modul în care conduce România este destul de absent.

Riscul MAJOR la care se supune Victor Ponta dacă pleacă din PSD

„Judecînd după indiferența față de persoana președintelui, și dacă Klaus Iohannis n-ar mai fi revenit niciodată în țară, nu cred că s-ar fi sesizat cineva în România, nici măcar pe jumătate beat, stare în care-ți pui întrebări dintre cele mai neașteptate, gen, dar Președintele nostru, pe unde o mai fi? Toate aceste lucruri n-au de ce să ne surprindă. În cei doi ani de mandat, Klaus Iohannis a fost mai mult decît absent din viața țării. Și cu toate acestea, nimeni din presă, din politică, din opinia publică n-a fost intrigat. Absența sa a devenit o realitate de tăria unei legi a firii. Cînd plouă ne udăm. O astfel de realitate nu ne intrigă din clipa în care am ajuns la o minimă conștiință de sine. O luăm ca atare și ne cumpărăm din timp umbrelă. Am avut prilejul astfel să ne convingem de un adevăr care ne-a scăpat în anii postdecembriști, fie și pentru că toți președinții de pînă la Klaus Iohannis  au depus însemnate eforturi pentru a fi prezenți în viața României: România poate exista – și încă bine - și fără președinte!”, a mai spus Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.