Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, despre Marcel Ciolacu surprins în restaurant fără mască: Cât poate să fie de greu și pentru un pesedist să își pună o mască, dacă așa este regula

ciolacu restaurant

Președintele Klaus Iohannis a comentat situația în care lideri social-democrați, printre care și Marcel Ciolacu, au fost fotografiați nerespectând regulile sanitare într-un restaurant din Buzău: „Se vede încă o dată că PSD-ul nu s-a reformat”.

„Din fericire, acum, în pandemie, este PNL la guvernare și împreună cu mine, căutăm și găsim măsurile adecvate, găsim proiecte, găsim oportunități pentru a preveni răspândirea acestei boli și pentru a găsi metodele cele mai bune pentru a trata bolnavii. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme? Cât poate să fie de greu și pentru un pesedist să își pună o mască, dacă așa este regula pentru toată lumea? Vă dați seama că nu-i prea interesează și dacă ar fi avut un guvern PSD în această pandemie vă spun că ar fi fost foarte, foarte rău”, spune Klaus Iohannis.

El spune că este ridicolă acuzația lui Marcel Ciolacu, potrivit căreia Poliția acționat pentru scopuri politice.

„În ce privește acuzațiile de poliție politică este rizibil. Probabil o persoană, văzând ce fac pesediștii acolo, a fost foarte supărată și a sesizat chestiunea. A venit poliția la sesizare, i-a găsit pe pesediști discutând în interiorul restaurantului, fără mască, fără să respecte distanța... Deci încălcând flagrant toate normele la care ceilalți român se supun. De unde se vede încă o dată că PSD-ul nu s-a reformat. PSD ne povestește tot felul de lucruri frumoase, am văzut chiar că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezinte un program de sănătate, dar pe ei, de fapt, nu îi interesează deloc aceste lucruri. Pe ei îi interesează să își vadă interesul lor, al pesediștilor. Iar despre ce or fi discutat nu știu, însă alegerile vor avea loc pe 6 decembrie”, conchide șeful statului.

Citește și: Adrian Streinu Cercel: ‘Nu vă spălați, nu purtați mască, dar atunci să nu vă mirați că vă îmbolnăviți’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a plătit luni 1.250 de lei amendă, după ce a fost fotografiat fără mască de protecție, alături de Mihai Tudose și Lucian Romașcanu, la o masă într-un restaurant din Buzău.

Ciolacu a acuzat, duminică, Guvernul Orban că folosește Poliția pentru scopuri politice.

„În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți”, a mai scris social-democratul pe rețeaua de socializare.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, comisarul Georgian Drăgan, a declarat că polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la prezența mai multor persoane într-un restaurant din Sărata Monteoru, printre care și președintele Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.