Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, discuţie cu omologul israelian: NU România apelează la Israel, ci Israelul apelează la România, anunţă Administraţia Prezidenţială

iohannis israel

Președintele Klaus Iohannis, a avut marți, 31 martie a.c., o convorbire telefonică cu președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, la solicitarea părții israeliene, anunţă Administraţia Prezidenţială.

"În cadrul discuției, au fost abordate criza epidemiologică generată de noul coronavirus, precum și modalitățile de cooperare pentru contracararea răspândirii acestuia.

Președintele Klaus Iohannis a prezentat măsurile adoptate de autoritățile române pentru identificarea și tratarea persoanelor bolnave de COVID-19, precum și pentru prevenirea transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Cei doi șefi de stat au transmis condoleanțe pentru pierderile de vieți omenești înregistrate în cele două state, precum și urări de însănătoșire grabnică celor afectați de acest virus.

Totodată, în cadrul convorbirii a fost reliefată relația apropiată de prietenie dintre cele două state și popoare, bazată pe interese comune. Președintele Klaus Iohannis l-a asigurat pe omologul israelian de sprijinul său pentru continuarea dezvoltării, consolidării și diversificării relațiilor României cu Statul Israel.

În acest context, Președintele României a reiterat invitația adresată omologului israelian de a efectua o vizită în țara noastră după finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitație acceptată de Președintele Reuven Rivlin", transmite Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.