Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, mesaj de condoleanțe transmis președintelui din Chile după incendiile devastatoare

captura video
klaus iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, marți, un mesaj de condoleanțe președintelui din Chile, Gabriel Boric Font, după ce peste 100 de persoane au murit în incendiile devastatore din Republică.

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Gabriel Boric Font, în urma incendiilor devastatoare care au afectat Chile și care s-au soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești, pagube materiale semnificative și distrugerea extinsă a naturii.

„În aceste momente de grea încercare pentru poporul chilian, transmit, în numele meu și al României, condoleanțe familiilor victimelor și însănătoșire grabnică și recuperare ușoară celor afectați”, se arată în mesajul transmis de Președintele Klaus Iohannis.

Președintele României a exprimat, totodată, solidaritatea și compasiunea depline ale României și ale românilor cu Republica Chile și încrederea în puterea de refacere a comunităților greu afectate de incendii.

Peste 100 de persoane au murit și sute sunt date dispărute în urma incendiilor de vegetație care afectează mai multe regiuni din Chile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.