Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis: NU m-am întâlnit cu Băsescu. E o dezinformare și o minciună

IMG-20140811-01368

Admite totuși că mașina din imagini este a sa, dar spune că se afla în zona în care președintele României își are reședința pentru că mergea la o întâlnire cu reprezentantul SUA în România la reședința sa de la Vila Dante (care este chiar lângă Vila Lac III).

Iată comunicatul remis stiripesurse.ro de Klaus Iohannis:

În seara zilei de luni, 11 august a.c., în jurul orei 22:40, postul de televiziune Antena 3 a prezentat o știre conform căreia eu aș fi mers în vizită la președintele Traian Băsescu, la vila sa de protocol.

Ceea ce a făcut Antena 3 reprezintă o manipulare și nu are nicio legătură cu realitatea.

 În fotografiile prezentate de postul sus menționat apare mașina mea, în care mă aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevărat. Eu nu am fost în vizită la președinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la București, la Vila Dante, reședință deținută de Ambasada Statelor Unite.

La această manifestare nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a domnului Butcher, au participat mai mulți diplomați de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale.

Sunt surprins de difuzarea acestei informații total false potrivit căreia aș fi avut o întâlnire cu domnul președinte Traian Băsescu. Eu din 2008 nu am mai avut nicio întrevedere cu președintele.

Din păcate, se încearcă cu îndârjire susținerea unei campanii negative, bazate pe acuzații complet false. Eu însă nu voi intra în acest joc. Așa cum am anunțat deja la momentul desemnării mele în cursa prezidențială, eu voi face o campanie curată, pozitivă pentru că oamenii merită respect, nu dezinformare și minciună.

IMG-20140811-01371

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.