Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis nu știe cât este salariul minim pe economie

Candidatul ACL, Klaus Werner Iohannis, insistă să arate că nu are nici pregătirea și nici abilitățile pentru a fi Președintele României! Orice ieșire și orice declarație publică din partea lui Iohannis înseamnă noi gafe din partea președintelui PNL. Așa s-a întâmplat și ieri, când Iohannis nu a știut care este valoarea salariului minim pe economie. Mai mult, candidatul ACL nu a știut nici cât este salariul mediu în Sibiu, acolo unde este primar.

 

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunțat ieri majorarea salariului minim pe economie, de la 900 la 975 de lei. Întrebat ce părere are despre această măsură de creștere a nivelului de trai pentru categoriile vulnerabile, Iohannis nu doar că a evitat să răspundă, dar s-a arătat curios la ce valoare o să ajungă salariul minim după majorarea anunțată.

 

„Așa și? La cât o să crească?”, a precizat Klaus Werner Iohannis, pentru ca apoi să se declare sceptic față de măsura creșterii salariului minim. Mai mult, întrebat despre salariul mediu din Sibiu, Iohannis a ocolit răspunsul.

 

Incredibilele afirmații ale lui Klaus Iohannis vin în contextul în care ministrul Muncii a declarat că salariul minim va crește cu 75 de lei la începutul lui 2015, ajungând de la 900 lei, la 975 lei.

 

Guvernul Ponta a majorat deja de două ori salariul minim pe economie. Într-o primă etapă, acesta a crescut de la 800 lei la 850 lei, pentru ca, în prezent, să ajungă la 900 de lei. Din 2015, salariul pe care aproximativ 1 milion de români îl primesc va fi de 975 lei!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.