Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, PRIMA REACTIE la acuzatiile lui Basescu. Ce eticheta ii pune lui Ponta

ponta-iohannis

Presedintele PNL Klaus Iohannis i-a cerut marti premierului sa lamureasca afirmatiile "grave" facute de presedinte. Totodata l-a acuzat ca este un politician manevrat care nu poate fi presedinte.

Iata declaratiile liderului PNL:

"In spatiul public s-au spus lucruri grave care ne fac sa credem ca in unelel institutii ale statului exista probleme de functionare. S-au facut afirmatii care ridica mai multe semne de intrebare asupra lui Victor Ponta, candidat la presedintite. Avand in vedere ca sunt de o gravitate deosebita, ele nu pot fi musamalizate si scoase din dezbaterea publica.

Ii cer lui Victor Ponta sa clarifice situatia domeniei sale si sa faca lumina. Sa ne lamuresca  foarte bine.

Imi amintesc ca la Craiova cand s-a lansat a spus ca nu are absolut nimic de ascuns. In conditiile de acum trebuie sa pun o intrebare si ma tem retorica - domnule Ponta, ce alte lucruri ati mai ascuns in CV-ul dumneavoastra, ce alte lucruri nu ne-ati spus si ar fi fost bine sa ne spuneti. Dupa parerea mea Victor Ponta nu poate sa fie presedintele Romaniei. Presedintele nu poate sa fie un politician minicnios duplicitar si manevrat.

Romania lucrului bine facut nu are loc pentru astfel de scandaluri sterile. Romania lucrului bine facut este una normala, in care politicienii nu sunt manevrati.

Cu scandaluri nu se poate rezolva nimic.

Eu cred ca presedintele este al romanilor nu al unor structuri, nu al unor gasti de partid. Presedintele trebuie sa fie un om liber. Victor Ponta este un politician manevrat. Eu sunt un om liber".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.