Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis propune schimbari radicale: Punct si de la capat. Noi acum avem o aberatie

iohannis

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat joi la Digi24 ca isi propune sa faca o serie de schimbari radicale. El sustine ca e nevoie de un Guvern nou, pentru ca Victor Ponta "a dat chix", ca e nevoie de un Parlament nou, mai mic, si de legi noi.

"E o chestiune de siguranta nationala o economie sanatoasa. Nu e suficient sa schimbam preseditele, trebuie sa schimbam modul in care se face politica. Trebuie sa schimbam Guvernul, Parlamentul chiar si interiorul partidelor. Trebuie sa avem partide reformate. imi permit sa afirm ca acum la 25 de ani de la revolutie e momentul sa spunem punct si de la capat.

Avem un Parlament mult prea mare. Inca un pic si suntem ca Parlamentul European. Concluzia e ca aia sunt multi si nu fac nimic pentru noi, si parca asa e. Avem nevoie de un Parlament bicameral, mai mic mai competent.

Pentru un parlament nou e nevoie de negocieri intre partide, cu partidele. E nevoie de o majoritate larga, de o alta lege prin care se aleg parlamentarii. Noi acum avem o aberatie. Trebuie sa schimbam legislatia pentru finantarea partidelor. Am umblat in ultimele saptamani - e plin de Ponta de la asa mic pe icoana, pana la asa mare. Nu putea sa isi tapeteze nici macar de judet, dar toata tara cu cat a declarat. (...) Ca si prim-ministru a dat chix", a spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.