Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, pus într-o situație jenantă: Pe scenă cu un condamnat definitiv

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a fost pus in situatia in care s-a afisat pe scena, in cel putin doua situatii, cu un deputat declarat incompatibil de ICCJ.

S-a intamplat, prima oara, la 29 august, cand Iohannis a participat în Municipiul Craiova la o întâlnire cu peste 1000 de militanţi ai ACL din judeţul Dolj. Iohannis a stat pe scena langa deputatul PDL Stefan Stoica, condamnat definitiv si irevocabil de catre ICCJ pentru incompatibilitate, dar care inca nu si-a pierdut mandatul de parlamentar. Mai mult, Iohannis si-a facut si poze cu deputatul incompatibil Stefan Stoica.

A doua oara s-a intamplat la marele miting al lui Klaus Iohannis din 4 octombrie, de la Craiova, in prezenta a 25.000 de oameni, atunci cand pe scena s-a aflat, in spatele lui Iohannis, acelasi Stefan Stoica.

Ştefan Bucur Stoica, în calitate de consilier judeţean în CJ Dolj, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a avut simultan şi calitatea de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, încălcând, astfel, prevederile articolului 88, alineatul 1, litera d) din Legea 161/2003.

Fostul consilier judeţean în CJ Dolj Ştefan Bucur Stoica a obţinut un mandat de deputat în decembrie 2012, el candidând din partea ARD într-un colegiu din Dolj.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.