Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis s-a întâlnit cu Mogens Lykketoft, președintele sesiunii a 70-a a Adunării Generale a ONU

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri, 25 septembrie a.c., în marja participării la Adunarea Generală a ONU, o întrevedere cu Mogens Lykketoft, Președintele celei de-a 70-a sesiuni a Adunării Generale. Într-un moment aniversar, atât pentru ONU, cât și pentru România, cei doi înalți oficiali au avut un schimb de opinii asupra unor teme de pe agenda internațională și onusiană.

Cele două părți au evidențiat rolul Adunării Generale în abordarea provocărilor globale în domeniul economic, social și al mediului înconjurător și, mai ales, în mobilizarea voinței colective a statelor ONU de a acționa pentru gestionarea adecvată a acestora.

Președintele României a evidențiat, în context, atenția deosebită pe care România o acordă, la actuala sesiune a Adunării Generale, problematicii cooperării dintre ONU și organizațiile regionale relevante și conflictelor înghețate din regiunea Mării Negre și a Caucazului de Sud. În cadrul întrevederii au fost abordate și temele migrației și reformei Consiliului de Securitate al ONU.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.