Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis, ţinta unei parodii din cauza paraginii de la Cotroceni - FOTO

iohannis cotroceni

Preşedintele Iohannis este ţinta unei parodii din cauza situaţiei în care se prezintă gardul Palatului Cotroceni. Zidul care înconjoară terenul din jurul palatului este fisurat şi cu tencuiala degradată, lucru nu tocmai onorant pentru Administraţia Prezidenţială şi pentru România.

Situaţia a intrat şi în atenţia bloggerilor, care vor să schimbe situaţia cu ajutorul umorului. Pe blogul cronicipebune.ro apare "scrisoarea" unui maramureşean pentru preşedinte:

"Servus, Domnule Iohannis, io mi-s Vasile Godja din Maramureş şi am fost ieri la Bucureşti cu soţia să ne vizităm nepotul. Am zis să trec şi pe la Cotroceni, să văd şi eu unde şade preşedintele nostru şi să îi las la poartă o sticlă de horincă de casă. Şi, când am ajuns la gardul palatului, mi-a crăpat obrazul de ruşine! La noi în sat e o vorba: dacă gardul e jugănit, înăuntru e un metehău! Adică, dacă gardul e jegos, înăuntru e un om leneş! Aşa gard jigărit nu am mai văzut de când era Avicola aia la noi în sat. Dar, acolo stăteau găinile, domnul Preşedinte!

Mă ficior, îţi zic aşa că eşti mai mic decât mine cu 20 de ani: Ne-ai făcut de ocară! În halul asta să arate gardul numărul 1 al ţării? Amu te întreb şi eu: eşti beteag sau ai ceva? De ce nu ieşi dumneata cu doamna Carmen într-o sâmbătă să dai o mâna de vopsea pe gardul ăla?! Că doar nu eşti bolund. Ţie nu îţi crapă obrazul de ruşine? Te stiam om harnic!

Mai vin delegaţii străine, primeşti oaspeţi înalţi acolo. Văd mizeria aia şi ne facem ţara de râs! Dacă nu ai timp dumneata, pune-i la muncă pe băieţii aia de la SPP de mănâncă seminţe peste drum. Sau pe altcineva. Şi dacă nu pot nici ei, apoi spune-mi mie. Că aduc mintenaş doi-trei flăcăi şi într-o zi pingelim şi vopsim tot gardul. Numai să nu ne mai facem ţara de râs!

V-am lăsat horinca la portar, dar nu aveţi voie să o beţi pînă nu rezolvaţi problema.

Va ţucăm cu respect!

Vasile Godja, satul Vălenii Somcutei, Maramureş"

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.