Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis va locui in aceeasi curte cu Basescu

Presedintele ales Klaus Iohannis va fi vecin cu actualul presedinte Traian Basescu. Cei doi vor locui o perioada in aceeasi curte incepand din data de 21 decembrie, cand Iohannis va prelua oficial mandatul de presedinte.

Klaus Iohannis va ocupa Vila Lac 2 pana cand Traian Basescu va elibera Vila Lac 3, in care Iohannis se va muta in final si in care va locui pana la sfarsitul mandatului sau. Traian Basescu are la dispozitie, conform legii, 60 de zile sa paraseasca resedinta prezidentiala.

Guvernul i-a oferit lui Iohannis posibilitatea sa aleaga intre doua locuinte de protocol, iar acesta a ales-o in cele din urma spe cea in care a avut resedinta oficiala si Traian Basescu, asta desi initial si-ar fi dorit o locuinta mai mica. Iohannis a ridicat si o conditie la care nu a renuntat. El a dorit ca locuinta prezidentiala sa aiba o curte in care sa poata planta trandafiri, pasiune pe care o are de peste 20 de ani.

Insa pana se va putea muta in Vila Lac 3, a fost nevoie de unele modificari in Vila Lac 2 pentru a-l putea acomoda pe Iohannis. Pe ultima sută de metri s-au făcut mici retuşuri în dormitorul prezindenţial, mobilat cu un pat mult prea mic pentru înălţimea şefului statului, informeaza Antena 3.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.