Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac sare în ajutorul unui celebru personaj, aflat în faliment: 'Îi voi da imediat 10 milioane de euro'

ion tiriac

Ion Țiriac nu-și lasă prietenii la ananghie. Unul dintre cei mai mari tenismani din toate timpurile, Boris Becker, nu traversează momente prea fericite după ce, în luna iunie a acestui an, a fost declarat falimentar. Aflând de problemele sale, Federaţia Germană de Tenis i-a găsit imediat o funcţie oficială, care să-i aducă lui Becker, ajuns la vârsta de 49 de ani, o oarecare linişte şi siguranţă financiară.

Nu doar nemţii au sărit să-l sprijine pe marele Boris, ci şi primul manager al fostului număr 1 mondial, nimeni altul decât Ion Ţiriac. Descoperit și lansat de omul de afaceri român, Boris Becker a devenit, în 1985, cel mai tânăr câștigător din istoria Wimbledon-ului, la 17 ani și jumătate. Ion Ţiriac și-a declarat sprijinul necondiționat pentru cel pe care îl consideră "parte din viața lui".

Citește și: Gigi Becali, după UMILINȚA suferită de Steaua: Anunț RADICAL al patronului și în ce jucători lovește

"Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, a spus Ion Țiriac, potrivit publicației germane Focus, citată de Fanatik. Boris Becker (49 de ani) are, în total, 6 trofee de Grand Slam: două la Australian Open, 3 la Wimbledon şi unul la US Open. Germanul a lucrat alături de Ion Țiriac timp de 9 ani, din 1984 până în 1993.

Şi Novak Djokovic și-a anunțat sprijinul față de cel care i-a fost antrenor până de curând, imediat ce a aflat de dificultăţile financiare ale lui Becker. "Când am auzit, am luat imediat legătura cu el. I-am spus că dacă îl pot ajuta în vreun fel, poate conta oricând pe mine”, declara Djokovic, în luna iunie, exact când problemele fostului număr 1 mondial au devenit publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.