Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ceban se vrea din nou primar al capitalei; A fost propus de MAN pentru un nou mandat

www.unimedia.md
ion ceban

Actualul primar al capitalei, Ion Ceban, va candida pentru un nou mandat la Primăria capitalei din partea Mișcării Alternativa Națională, formațiune pe care o conduce.

„Astăzi, în cadrul conferinței Organizației Teritoriale a municipiului Chișinău MAN, am fost propus spre desemnare la funcția de Primar general al municipiului Chișinău pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. Mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru suport și sunt mândru de echipa pe care o conduc. Suntem mulți, puternici și determinați să mergem înainte. Partidul MAN are cei mai buni specialiști în toate domeniile care sunt gata să muncească, să se implice pentru dezvoltarea Chișinăului și suburbiilor”, a declarat Ceban.

Tot astăzi a fost prezentată spre desemnare echipa MAN pentru Consiliul Municipal Chișinău și echipele MAN pentru Consiliile Locale din suburbii și propuși spre desemnare candidații pentru suburbii.

Candidații propuși Biroului Național al Partidului MAN spre desemnare pentru funcțiile de primari ai localităților din suburbii sunt: Vatra - Dănilă Denis, Durlești – Mihai Onofrei, Trușeni – Vasilii Popa, Tohatin - Viorel Cheltuitor, Bubuieci - Leonid Umaneț, Ghidighici - Radu Boțan, Grătiești – Radu Caraman, Colonița – Angela Zaporojan, Cruzești – Victor Solomon.

Amintim că Ion Ceban a devenit primar al municipiului Chişinău în 2019, fiind înaintat candidat de PSRM. Acesta obținuse 52% din voturi în defavoarea lui Andrei Năstase de la Platforma DA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.