Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Crăciunescu dă verdictul: CFR Cluj a avut gol valabil la Sevilla

www.prosport.ro
Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu ar fi validat golul lui Alexandru Păun din meciul cu Sevilla din Europa League, fiind de părere că situaţia a fost discutabilă, iar sistemul VAR nu ar fi trebuit să intervină asupra deciziei arbitrului.

Fostul arbitru spune că henţul comis de Traore a fost involuntar, iar golul marcat de Alexandru Păun a fost perfect valid.

„În regulament spune că, dacă înainte de înscriere unui gol se comite o incorectitudine de către echipa care înscrie golul, decizia corectă este lovitură liberă directă. Dar eu nu ştiu cum putea să ţină mâna Traore, ca să fie într-o poziţie normală. Fotbalul nu se joacă cu mâinile la spate. Băieţii din VAR au dreptul să intervină numai asupre unui faze clare, unde nu există niciun fel de dubiu. Mingea îl loveşte în mână, nu mâna loveşte mingea. Traore mişcă puţin mâna, dar o mişcă în mod firesc. Nici nu avea timp să lovească mingea. VAR-ul nu poate să intervină asupra unei decizii dată de arbitru, doar dacă este o situaţie clară. Această este o situaţie discutabilă. El duce mâna într-o mişcare normală. VAR-ul nu avea de ce să intervină în această situaţie. Este o fază în zona gri, după părerea mea. Eu nu dădeam niciodată henţ”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Alexandru Păun a marcat cu un şut din afara careului, însă reuşita sa fost anulată pentru un henţ comis de Traore.

Astfel, CFR Cluj a părăsit dramatic Europa League după acest gol anulat. Deşi ardelenii au reuşit să rămână neînvinşi în cele două meciuri cu Sevilla (1-1, 0-0), golul marcat de spanioli în deplasare a fost decisiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.