Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu a EXPLODAT din cauza coronavirusului: Dacă e așa, așa e, da, de ce au făcut CSAT? Nu înțelegeți că este o schizofrenie?

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Este sau nu coronavirusul un pericol pentru români? Analistul politic Ion Cristoiu este convins că autoritățile nu ne spun întregul adevăr. Cristoiua remarcat că, pe de o parte, românii au fost informați că viusul provoacă o simplă gripă, iar pe de altă parte președintele Iohannis a convocat CSAT, ceea ce înseamnă că e mult mai periculos, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Sorina Pintea e audiată la DNA central, după aproape 10 ore de percheziții

Jurnalistul a declarat joi, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că e foarte greu să se lase convins acum de ceea ce spune președintele Iohannis despre coronavirus, după ce acesta a fost prezentat într-un mod înfricoșător.

“Dacă inițial, în 5 februarie, când era în China, se spunea e o gripă, sigur că o să o luați, dar s-a prezentat ca un… nu numai ca rapiditate, ca ceva înfricoșător. Este foarte greu să vină acum să mă convingă pe mine Klaus Iohannis, când timp de două săptămâni am fost bombardați tocmai de ei. Păi domnișoară, domnii ăștia specialiști, Raed Arafat și Cercel de ce n-au zis atunci? Atunci erau, mai țineți minte? Ieșeau și spuneau e periculos, cutare, acum au primit dispoziție și spun domnule, nu e chiar așa. Dar e târziu”, a afirmat analistul.

Ion Cristoiu este și mai circumspect după declarațiile recente ale prof. Rafila conform cărora este vorba doar de o formă de gripă și trebuie să avem grijă să nu se răspândească.

“Bun și atunci eu întreb: Dacă e așa, așa e, da, de ce au făcut CSAT? Nu înțelegeți că este o schizofrenie? CSAT înseamnă că e pericol. Trebuie să faci CSAT pentru gripă? Schizofrenia constă în faptul că pe de o parte ei vin, cel puțin în România, și spun nu e nicio problemă e o gripă ușoară și ei fac CSAT. Păi de ce au făcut CSAT? Fac CSAT pentru gripă?”, a susținut jurnalistul.

Ion Cristoiu a mai spus că șefii de stat, inclusiv președintele Klaus Iohannis, trebuia să le spună oamenilor de la început că e vorba de o gripă, deoarece acum, după ce s-au instituit carantine sau au fost izolate focarele și bolnavii, e mai greu să-i convingi că nu e nimic periculos.

“Deci, în momentul în care la nivel de stat se oprește… de exemplu, Italia are o problemă incomensurabilă, turismul. Nu mai vine nimeni. Nu mai vine nimeni în Italia da? Când a izbucnit epidemia, mai țineți minte ce-au făcut în China? Nu mai dădeau voie chinezilor să vină, mai țineți minte? Păi nu ei au interzis? Deci da că ei prezentau de la început, ăia la nivel planetar, șefii de stat, ”oameni buni, și care problema, e o gripă, o să vină, vă poate infecta și vă trece. Nu, au făcut carantine, au zis că…Este foarte greu să dai înapoi când șefii de stat, inclusiv Klaus Iohannis, iau măsuri care mă fac pe mine să mă întreb de ce. Adică de ce? CSAT-ul ce să facă? E o gripă, nu? Ei fac consfătuiri seară de seară. Dacă e așa de ușoară, da, așa e, au dreptate, păi de ce fac comandament?”, s-a întrebat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.