Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu aruncă în aer tentativa de asasinat a lui Dragnea: 'Această poveste e un clișeu'. Atac dur la adresa Guvernului Dăncilă

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în cadrul emisiunii „Subiectiv” despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea la Antena 3.

„Interviul lui Dragnea a scos la iveală strategia lui de autovictimizare. A reușit o rară performanță. Strategia e următoarea.. noi nu putem face nimic. Am câștigat alegerile, dar nu suntem la putere. Imaginea PSD.. ei zic că sunt în opoziție”, a spus Cristoiu.

Ion Cristoiu intervine în scandalul momentului: 'Augustin Lazăr trebuie să-și dea demisia. A început să o ia razna'

În ceea ce privește tentativa de asasinat despre care a vorbit Dragnea, Ion Cristoiu e de părere că „interviul e momentul în care PSD face o cotitură. Suntem la putere, dar de fapt suntem în opoziție. Noi suntem victime, care pot ajunge și la un asasinat. Trebuie să ne gândim cui se adresa. Probabil poporului român căruia îi plac telenovelele. Toată această poveste e un clișeu. Se devoalează o strategie de justificare a neputințelor. Marea problemă a PSD-ului e că are cea mai proastă guvernare. Acum, dacă vă uitați, e un dezastru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.