Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, atac la Dacian Cioloș: Răspunde unui Ordin

puterea.ro
dacian ciolos

Ion Cristoiu lansează un nou atac la adresa primului ministru, Dacian Cioloș. Jurnalistul a vorbit despre ședința de la Guvern, la care a participat Dacian Cioloș, unde a adus în discuție subiectul campaniei de subscripţie publică pentru achiziţionarea Cuminţeniei pământului, în loc să își exprime maxima preocupare pentru Criza de sănătate.

Luni, 30 mai 2016, premierul Dacian Cioloş a ţinut să-şi exprime maxima preocupare nu pentru Criza din Sănătate, nu pentru blocarea achiziţiilor publice, nu pentru fermierii care n-au primit subvenţii, nu pentru fondurile europene, ci pentru faptul că nu merge bine subscripţia publică vizînd strîngerea a 6 milioane de euro, care, împreună cu 5 milioane date de la Buget, ar urma să îmbogăţească nişte persoane pe care opinia publică nu le-a văzut nici pînă acum şi despre care eu cred că sînt interfeţele pentru adevăraţii beneficiari ai celor 11 milioane de euro.”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

Cristoiu a mai spus că premierul a amintit de strângerea celor 6 milioane de euro ca fiind“prioritatea priorităţilor pentru Guvernul său.” De asemenea, juralistul a mai adăugat că „sistemul electronic de achiziţii publice este blocat de la 26 mai pînă la 15 iunie 2016.

Planurile lui Condrea înainte de moarte. Se pregătea de o lovitură uriașă

Mai mult, Dacian Cioloş a amintit că strîngerea celor 6 milioane de euro e prioritatea priorităţilor pentru Guvernul său.
Am fost convins că escrocheria numită Cuminţenia pămîntului l-a avut ca autor pe fostul ministru al Culturii.
Vlad Alexandrescu a demisionat.
Nu numai că escrocheria a continuat să se desfăşoare, dar mai mult, ea a fost asumată în totalitate de chiar premierul Dacian Cioloş.
Care premier la sindrofia cu pricina a traversat un moment liric destul de nelalocul lui pentru un șef de Guvern, fie el și tehnocrat:

Asta e un test, daca romanii il vor pe Brancusi inapoi. Ce Brancusi a lasat mostenire umanitatii nu sunt atat osemintele lui, cat opera lui. Asta e cea care il reprezinta cel mai bine. Brancusi nu e un sfant religios, e un sfant prin arta lui. Pentru un sfant ii aduci osemnitele, pentru ca ele sunt moaste. Eu cred ca osemintele lui Brancusi, cele care ii dau sfintenie, sunt operele lui , inclusiv Cumintenia Pamantului.”, a continuat Ion Cristoiu

Premierul Dacian Cioloş mi-e simpatic.
E ceea ce mă îndreptăţeşte să cred mai departe că angajarea sa totală într-o chestiune care pînă la urmă ţine doar de Ministerul Culturii sau chiar de un ONG, răspunde unui Ordin.
Spun asta pentru că, în multe privinţe, Dacian Cioloş pare a fi un om normal la cap.
Chiar admițînd că Afacerea Cumințenia pămîntului nu-i o escrocherie de tip ANRP, un premier care e un om normal la cap, cu atîtea probleme de rezolvat pentru a ține România pe linia de plutire și a nu o lăsa să se ducă de rîpă pînă la formarea unui Guvern de alegeri, nu face dintr-o chestiune controversată de achiziție a unei opere de artă prioritatea priorităților pentru Guvernul pe care-l conduce.

Vorba aia:
Țara se duce de rîpă și premierul Dacian Cioloș se piaptănă cu Cumințenia pămîntului!
”, a conchis Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.