Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu DEZVĂLUIE cine stă în calea aflării adevărului în scandalul Kovesi: 'El este ghinionul'

cristoiu

Ion Cristoiu a comentat scandalul momentului: lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Jurnalistul spune că vrea să găsească informații despre trei componente din cadrul dosarului.

Citește și: Traian Băsescu, DORNIC să-și revadă fratele: 'Bine că nu a rămas FĂRĂ CASĂ la bătrânețe'

„1.Plagiatul Codruţei Kovesi.

2.Albirea Codruţei Kovesi de către CNE, în 2012, un organism complet PSD-izat.

3.Relaţiile prea apropiate dintre Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă”, a spus Cristoiu.

„Scandalul a fost detonat de autodenunţul lui Sebastian Ghiţă. Din nenorocire pentru noi, cei care vrem să aflăm Adevărul în Scandalul Codruța Kovesi, cel care l-a detonat e Sebastian Ghiță.

Şi nu pentru că Sebastian Ghiţă e anchetat de DNA, e „penal”, cum îi zic maidanezii, în apărarea Codruţei Kovesi.Penal, ofticos, terorist, criminal sînt lucruri fără nici o legătură cu adevărul celor susţinute. Adevărul poate fi spus şi de Apostolul Pavel şi de Nero. Important nu e cine-l spune. Important e ca el, adevărul, să fie Adevăr.

Nenorocirea numită Sebastian Ghiţă îşi are cauza în prestaţia publică a deputatului în acest caz. Cu excepţia unor vorbe, Sebastian Ghiţă n-a adus, nu aduce şi sigur nu va aduce nici o dovadă, nici o informaţie exactă în sprijinul vorbelor sale.

De regulă, orice tip care vrea să se afle adevărul apelează şi la presă, pe lîngă organele statului. E și normal. Trăim într-un stat de drept de cașcaval.

Procurorul general e prieten de familie cu Codruța Kovesi. Cum să ne încredem în onestitatea lui? În aceste condiții, Sebastian Ghiță putea livra presei independente informații menite a susține o investigație. Niciun jurnalist interesat de adevăr n-a aflat o informaţie în plus de la Sebastian Ghiţă. Sunt situații cînd cel care se bate pentru adevăr dă off the record informații unor jurnaliști independenți pentru ca aceștia, chiar dacă nu le pot publica, să-și facă o imagine asupra tărășeniei. Altfel scrii despre un gest precum autodenunțul lui Sebastian Ghiță cînd te-a convins autorul, cu date și dovezi că are dreptate, și altfel scrii cînd afli de la el, de la televizor, doar clișee bombastice”, a spus Ion Cristoiu pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.