Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu face dezvăluiri de la întâlnirea cu Sebastian Ghiță: 'Cum dracu s-a întâlnit Kovesi cu Coldea?! E ceva infernal'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Kovesi bilant

Ion Cristoiu a vorbit, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”, realizată de Ionuț Cristache, despre interviul pe care i l-a luat lui Sebastian Ghiță, la Belgrad. Fostul deputat PSD i-a spus că se întâlnea de două ori pe săptămână cu Laura Codruța Kovesi, pe când aceasta era procuror general al României, în vilele SRI.

Cristoiu spune că celebra notă din dosarul Ponta Blair de la DNA Ploiești, în care apar calculele făcute de Ghiță pe o hârtie, a fost trimisă la DNA chiar de Florian Coldea, dar ea fusese întocmită cu altă ocazie și cu alt scop.

”Cum dracu s-a întâlnit Kovesi cu Coldea?! E ceva infernal. 99% din implicările binomului sunt în politică. Ghiță spune: ”păi, nu m-ați pus voi să fac așa?”. Nota era o notă ce viza o altă acțiune. Coldea a luat-o și a trimis-o la DNA. Traian Băsescu știe. El spune că era cu Kovesi, de două ori pe săptămână, în vilele SRI, când ea era procuror general. Mai veneau și alții de la antena CIA.”, a spus Ion Cristoiu la TVR 1.

Citește și: Se anunță GREVĂ GENERALĂ: Ce Sindicat nu este mulțumit de creșterile salariale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.