Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu o compară pe Viorica Dăncilă cu Elena Ceaușescu: 'Păi ce deosebire e între ăia și Dăncilă?'

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu rememorează sărbătorile de 1 Mai și arată că în timpul comunismului era nevoit să scrie elogios despre Elena Ceaușescu. El consideră că nu sunt diferențe între Elena Ceaușescu și actualul premier Viorica Dăncilă.

Citește și: Curiosul caz al revocării lui Augustin Lazăr: Sesizarea redactată de Ministerul Justiţiei nu a mai ajuns la CCR/ DOCUMENT

Ion Cristoiu spune că a evitat cu brio să scrie despre Nicolae Ceaușescu, dar nu a scăpat când a fost vorba despre Elena Ceaușescu. “Despre tovarășa, am scris nu am avut cum să scap, despre rolul femeii. Păi ce deosebire e între ăia și Dăncilă?”, se întreabă acum jurnalistul, informează Mediafax.

Acesta spune că s-a bucurat de simpatia nomenclaturiștilor, dar admite că nu a scăpat de o mustrare scrisă când într-un discurs al lui Nicolae Ceaușescu a scăpat o greșeală. “Eram simpatizat și de către nomenclaturiștii pentru că nu eram nici o concurență pentru nimeni, eram așa ca și acum, un fel de… zurliu”, spune Ion Cristoiu.

Una dintre problemele cu care se confrunta când primea texte pentru publicat era că acestea erau prea lungi și trebuiau tăiate. Și le tăia, așa cum a făcut și cu un discurs al lui Ion Iliescu pe vremea când era prim-secretar PCR la Iași. “Bineînțeles că l-am masacrat, ce zicea acolo, Iliescu cu Moș Ion Roată… atenție prim secretar și membru al executivului. Deci el era… dar eu care dacă așa mi-au zis ăia. Și i l-a trimis lui și el a făcut gălăgie că avea el o idee acolo nu știu ce, cu Cuza, o prostie”, a povestit Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.