Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu relatează un episod de 'banditism' - Cum a 'sărit in schemă' Cristian Diaconescu la Antena 3, după o discuție cu Dan Voiculescu

Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu relatează, în emisiunea sa de pe Youtube, un episod pe care îl numește „baditism”. În urma unei solicitări din partea lui Dan Voiculescu, pe care Cristian Diaconescu a respins-o, fostul președinte al PMP nu a mai fost invitat la Antena 3. Potrivit relatării lui Cristoiu, Dan Voiculescu ar fi dorit o alianță între PMP și PUSL, în ciuda faptului că fostul ministru Cristian Diaconescu nu mai este președintele partidului, ci doar revendică în instanță această funcție.

„Într-un timp, la Antena 3 era invitat Cristian Diaconescu. În ultima vreme nu a mai apărut. Mi-a povestit un coleg de breaslă cum s-a întâmplat, de ce nu mai apare. Cristian Diaconescu e într-un proces cu Tomac în legătură cu PMP, nu s-a decis încă definitiv dacă PMP e al lui Tomac sau al lui Cristian Diaconescu. Era într-un mall și se trezește cu un telefon. O voce feminină: 'Dacă vreți să luați legătura cu domn profesor Dan Voiculescu.' Dan Voiculescu la telefon: 'Începând din acest moment PMP se aliază cu PUSL.' Cristian Diaconescu spune: 'Domnule profesor, în primul rând că sunt la mall, în al doilea rând, nu e încă partidul meu, așteptați hotărârea definitivă, nu pot.' Dă telefonul vocii feminine care spune: 'Din acest moment nu mai aveți ce vorbi cu noi.' Închide și sună telefonul de la Antena 3: 'Alo! Domnul Cristian Diaconescu? Știți, erați invitat în seara asta la Sinteza Zilei, nu se mai poate, avem altă temă.' Trec 5 minute, sună de la Antena 1: 'Știți că erați programat la o emisiune, nu se mai ține.' Și de atunci nu mai apare. Băi, ce banditism”, povestește Ion Cristoiu.

Situația din PMP

Eugen Tomac a demisionat din funcţia d preşedinte al partidului după ce PMP a ratat intrarea în Parlament la alegerile din 2020. În locul său a fost ales Cristian Diaconescu. În februarie 2022, Eugen Tomac a revenit la conducerea PMP, după ce Cristian Diaconescu încercase o fuziune cu AUR. În replică, Diaconescu a contestat în instanţă realegerea lui Tomac, susţinând că nu a fost conformă statutului formaţiunii.

În luna iulie, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a suspendat plata subvenţiei către PMP în urma litigiului privind şefia formaţiunii între fostul preşedinte Cristian Diaconescu şi noua conducere reprezentată de Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.