Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, replică rapidă la aducerea lui Liviu Dragnea la Parchetul General: 'Încearcă să îl înghesuie! Augustin Lazăr e mai slugarnic decât Kovesi'

cristoiu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, vineri seară, la Parchetul General. El a spus că a fost chemat în calitate de martor şi că speră să fie vorba despre dosarul privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei. Liviu Dragnea a ajuns la Parchetul General după ora 18.00.

El le-a spus jurnaliştilor că a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor. Întrebat dacă are legătură cu declaraţiile sale potrivit cărora în 10 august s-a încercat o lovitură de stat, liderul PSD a răspuns: "Sper ca aia să fie".

Citește și: Mircea Badea reacționează, după dezvăluirile unui fost membru #rezist: ”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu”

”Se încearcă o campanie prin care să îl înghesuie pe Liviu Dragnea. Ce legătură are Liviu Dragnea cu protestele din 10 august? Ascultau jandarmii de el? Dragnea nu are nicio putere de comandă asupra jandarmilor. Domnul Augustin Lazăr ne dovedește că e mai slugarnic decât Laura Codruța Kovesi, deja nu mai are limită. Domnul Lazăr e un instrument de poliție politică.

Domnul Lazăr vrea să ne arate că el e stăpânul, el e Kovesi cu pălărie de bărbat. 10 august este opera unor servicii secrete din România, de profesioniști, care au vrut să creeze emoția debarcării Guvernului, nu au vrut să dea jos Guvernul atunci, ci să creeze această emoție care ar fi dus la răsturnarea lui. A fost o operațiune de profesioniști.”, a spus Ion Cristoiu la România TV.

Citește și: Gabriela Firea i-a trimis o scrisoare Vioricăi Dăncilă. Ce solicită Primarul Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.