Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu s-a dezlănțuit după decizia CCR pe completurile de 3 judecători: 'O prostie fără margini, de niciun folos. PSD a pierdut'

ion cristoiu

Decizia Curții Constituționale este o prostie care tulbură apele și nu ajută cu nimic, este opinia jurnalistul Ion Cristoiu, care spune că hotărârea CCR conform căreia completurile de 3 judecători sunt constituite ilegal nu ajută cu nimic PSD și că decizia trebuia dată înainte de condamnarea lui Liviu Dragnea, dacă voiau cu adevărat să îl ajute.

"Eu deja contest această decizie, mi se pare o prostie fără margini, de niciun folos, o tulburare a apelor în justiție absolut inutilă, pentru că nu rezolvi nimic, o să se reia procesele, adică Vâlcov va trece încă o dată și mai consumăm martori. Spuneți-mi care este rostul acestei decizii, o prostie, ori o făceai atunci când era Dragnea și atunci...apoi faptul că ei recunosc că o dă acum după ce l-a condamnat pe Dragnea este si mai grav, o lovitură că recunosc că nu au vrut să o dea atunci ca să nu-l salveze", a spus Cristoiu la Realitatea Tv.

Raluca Prună, după ce CCR a aruncat bomba în justiție: 'Știu, fluier în Biserică și mă iau de spuma spumelor'. Judecătorii care au votat 'pro' și 'împotrivă'

Ion Cristoiu spune că PSD a pierdut prin această decizie a CCR.

"Și cine profită, Valcov e nimic, spuneți un om politic mare care va profita, Bica, Udrea e plecata, familia Cosma... din contră, PSD a pierdut. Decizia nu ajută PSD deoarece niciunul dintre liderii actuali nu au probleme, ajută echipa lui Codrin, Pleșoianu, să crească tema că Viorica Dancila s-a predat sistemului", a mai spus Cristoiu.

Jurnalistul este de părere ca puterea Curții Constituționale trebuie diminuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.