Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, scenariu de COȘMAR pentru PSD: Cazul Caracal îi lovește puternic! Orice ar face vor pierde alegerile

bzi.ro
cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că PSD va ieși cel mai afectat de cazul de la Caracal, pentru că nervozitatea oamenilor se îndreaptă către cei de la putere. Cristoiu arată că PSD poate să dea, în acest moment, și câte 1000 de euro fiecărui cetățean pentru că nu mai au cum să câștige alegerile.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Amănuntul care schimbă complet mersul anchetei monstrului din Caracal: Ce au găsit experții în laptop și pe stick-urile criminalului

"Eu nu am ştiut cazul Caracal. Acest caz loveşte în cei de la Putere. A lovit îngrozitor în PSD. Apoi, a venit Galaţiul. Tot ce face PSD-ul, şi dacă mâine dă 1000 euro la fiecare cetăţean, pierde. Cazul s-a dus către PSD. Doamna Dăncilă este în situaţia cuiva care se îneacă, adică se îneacă şi mai tare. Domnul Tăriceanu, de mai mult timp, e pregătit să devină preşedintele României. Dăncilă se zbate, nu conduce. Tăriceanu este convins că-l bate pe Iohanns", a spus Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Ion Cristoiu a vorbit despre posibila alianţă PRO Romania - ALDE, dar şi despre cât de puternic a lovit cazul Caracal în PSD şi în şansele Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

"Astăzi, a rezultat că Domnul Tăriceanu vrea neapărat o alianţă cu Pro Romania. Că există discuţii, oficial. E ca dracu. Nu poate fi o alianţă între un partid aflat la guvernare şi unul din opoziţie. Candidatura domnului Tăriceanu nu e de genul candidez şi eu, ca să fiu acolo. Din informaţiile mele, el se pregăteşte de vreo jumătate de an. Domnul Tăriceanu este convins că intră în turul 2 şi este convins că-l bate pe Iohannis", a preconizat Cristoiu, care a mai zis şi ce îşi doresc baronii PSD:

"În sondajul de pe 25 iulie, doamna Dăncilă avea 7,2 la sută. În sondajul ăla era pusă o întrebare: Sunteţi de acord cu următoarea propoziţie? PSD, PRO şi ALDE să aibă candidat unic? 64 la sută candidat unic. Un procentaj uriaş PSD-ist este pentru candidatură, pentru Tăriceanu. Doamna Dăncilă vrea să fie candidat şi domnul Tăriceanu vrea să fie. Marea majoritate a baronilor a pledat pentru ieşirea de la guvernare. Ei susţin că doamna Dăncilă adaugă pentru fiecare an la guvernare încă un an în opoziţie. Altfel, riscă să fie ca PSD-ul din Germania... 99 la sută din şanse ca la anul PSD-ul să zoboare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.