Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: Victor Ponta față-n față cu Prostia vieții sale

cristoiu

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, este favorit să îl înlocuiască pe Valeriu Zgonea la conducerea Camerei Deputaților, potrivit informațiilor pe surse vehiculate în mass media. Valeriu Zgonea a fost exclus, miercuri, din PSD și, pe cale de consecință, pierde cele două funcții deținute cu sprijinul partidului: președinte executiv al PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că numirea lui Victor Ponta în fruntea Camerei Deputaților ar fi o catastrofă „atât pentru PSD, cât și pentru Victor Ponta”.

Pentru ca prostia PSD-istilor să fie completă, s-a mai lansat și ipoteza lui Victor Ponta ales în fruntea Camerei Deputaților.
O asemenea opțiune ar fi o catastrofă atît pentru PSD, cît și pentru Victor Ponta.
Pentru PSD, deoarece unui președinte condamnat cu suspendare i se va adăuga un președinte de Camera Deputaților urmărit penal.
Păstrarea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD a mai fost înghițită de opinia publică. Au contat printre altele dosarul politic, dar și faptul că Liviu Dragnea nu stîrnește patimi pro și contra. Victor Ponta n-are aceste avantaje. Dosarul lui e de corupție.
”, susține Ion Cristoiu pe blog.

Scopul urmărit de Valeriu Zgonea a fost destabilizarea PSD, este de părere jurnalistul, partid care creștea în sondaje tocmai prin imaginea de partid unit, fiind scutit de luptele interne care definesc PNL-ul.

Dacă Valeriu Zgonea ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea într-un moment cînd pînă și bruma de inteligență a divorțat de el cu partaj, reacția liderilor PSD l-ar fi făcut să dea înapoi.”, a spus jurnalistul.

Pe lângă faptul Zgonea nu a dat înapoi, Cristoiu consideră că acesta i-a provocat pe liderii PSD cu sprijinul cărora a ajuns președintele Camerei Deputaților.

Nervi de oțel să fi avut și, dacă ai fi PSD-ist, tot i-ai fi dat una peste bot unuia care a ajuns președintele Camerei Deputaților numai și numai pentru că l-a pus acolo partidul, altfel lui fiindu-i imposibil să ajungă și trăgător de apă la toaletele Camerei Deputaților. Din nenorocire, liderii PSD au avut nervi de gumă. Dîndu-l afară din PSD ei au făcut jocul celor care l-au pilotat pe Valeriu Zgonea să dea cu capul în pereții PSD pe post de boncăluitor”,a afirmat Ion Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.