Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu spune cine e ţapul ispăşitor al regimului Iohannis: Cu cele 80 de procente în sondaje, Raed Arafat şi-a semnat demiterea

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că secretarul de stat în MAI Raed Arafat va fi ţapul ispăşitor al regimului Iohannis pentru măsurile exagerate din timpul crizei coronavirusului, dar şi pentru întârzierea relaxării restricţiilor, anunță MEDIAFAX.

Ion Cristoiu spune că sacrificarea secretarului de stat Raed Arafat vine pe fondul apariţiei unui curent în care analiştii caută răspunsuri la întrebări de genul cum a fost posibil să fie impuse restricţii atât de dure în timpul crizei coronavirusului, dar şi cine sunt cei care care au manipulat informaţiile pentru a ţine oamenii în case.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

“Întrebările cum a fost posibil se vor înmulţi, dar şi cine au fost nemernicii care au manipulat această criză pentru a ne ţine în case. Indiscutabil, în România, aşa cum a spus şi dl. Vasile Astărăstoae, ţapul ispăşitor va fi Raed Arafat. Raed Arafat este bolnav după apariţii mediatice. El s-a afişat peste tot ca fiind şeful Partidului Carantinei. Singurul consecvent în ţinerea noastră în case, chiar şi acum, este dl. Raed Arafat”, a afirmat jurnalistul.

Ion Cristoiu este părere că susţinerea populară de care s-a bucurat Raed Arafat, în detrimentul preşedintelui Iohannis, se va întoarce împotriva secretarului de stat.

“Raed Arafat este o personalitate nesuferită actualului regim Iohannis. Au vrut să-l şi dea afară.În prima fază a crizei, când era panică, Raed Arafat a beneficiat de 80% încredere în sondaje. Iohannis a avut 30%. Diferenţa din sondaje faţă de Iohannis îl va costa scump pe Raed Arafat. Iohannis nu va ierta că o personalitate a devenit vedeta României. Probabil aşa se va întâmpla şi cu Ludovic Orban, ca un fel de gelozie”, susţine publicistul.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Ion Cristoiu explică şi modul prin care Raed Arafat va fi scos ţap ispăşitor de regimul Iohannis .”Dacă şi campania electorală va avea ca temă felul în care a fost administrată criza, se va găsi ţapul ispăşitor în Raed Arafat. Se va merge pe două direcţii. Se va începe şi se va spune, pe surse, că dl Klaus Iohannis nu a exagerat în 26 februarie pericolul pentru că Raed Arafat a fost cel care a impus aceste măsuri. Probabil că va fi şi un plan cu afacerile pe care le-a făcut în timpul crizei. Nu va fi greu ca inclusiv lentoarea măsurilor de relaxare să fie puse pe seama lui Raed Arafat. Cu cele 80 de procente în sondaje, dl Raed Arafat şi-a semnat demiterea”, a conchis jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.