Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion cu GHINION! Candidatul USR la Primăria Constanței, în carantină în urma unei întâlniri `incognito` cu un samsar imobiliar

Epoch Times Romania
Stelian Ion

Stelian Ion, deputat USR și candidat la Primăria Constanței, a avut o întâlnire zilele trecute cu un controversat om de afaceri, Cristian-Gabriel Panait, cunoscut pentru proiectele imobiliare în stil „Mazăre”, care desfigurează aspectul orașului și al stațiunii Mamaia. Cristian-Gabriel Panait a fost confirmat astăzi cu noul Covid-19, ceea ce îl obligă automat pe deputatul Stelian Ion să intre în carantină, în plină pre-campanie electorală.

Considerat de presa constănțeană drept unul dintre „samsarii imobiliari” care a câștigat proiecte de pe vremea tripletei toxice Mazăre-Strutinsky-Constantinescu, la început cu sprijinul tatălui său, Ilie Panait, omul de afaceri Cristian-Gabriel Panait este administratorul firmei MCF Construct 2000 SRL și acționar în două alte firme cu afaceri imobiliare (Concept Consult Service SRL și Black Sea Design Concept SRL). Stelian Ion s-a declarat în mai multe rânduri indignat de relațiile dintre Primărie, respectiv Decebal Făgădău, actualul primar al Constanței, și „samsarii” imobiliari. „Treabă de samsar” înseamnă, după cum spune Stelian Ion pe pagina sa de FaceBook, „activitatea de cumpărare si vânzare de terenuri și de drepturi litigioase chiar poate fi caracterizată drept speculativă”.

Black Sea Design Concept a fost amendată de Poliția Locală după ce locuitorii din zonă au reclamat faptul că pământul rezultat din săpătura pentru ridicarea imobilului din strada Primăverii nr. 59A a fost depozitat de investitori în incinta stadionului de rugby. Încă de atunci, vecinii investitorului se plângeau că sunt afectați de aceste lucrări și erau deciși să facă o plângere prealabilă către Consiliul Local, după ce parcarea stadionului a ajuns practic în proprietatea unor privați. Locuitorii din zonă au mai relatat și faptul că asociații Black Sea Concept Design i-ar amenința pe localnici că, în situația în care aceștia vor face plângeri, le vor cumpăra terenurile și vor mai dobândi și teren suplimentar de la Primărie. Cristian-Gabriel Panait construiește, prin firma MCF Construct 2000 SRL, un bloc de 15 etaje între cluburile din Mamaia, spre nemulțumirea patronilor acestora. Este vorba de un hotel S+P+12-15E+terasa circulabilă - hotel-apartament cu alimentație publică la parter, pe aleea Lamia nr. 16, Mamaia.

Se pune întrebarea legitimă: care dintre informațiile de mai sus i-a scăpat deputatului USR Stelian Ion și ce treburi urgente l-au obligat să accepte să-și calce propriile principii și să se vadă cu un „samsar” imobiliar, după ce s-a declarat în nenumărate rânduri împotriva lor? În orice caz, această întâlnire nu a fost una cu noroc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.