Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Iliescu, la 93 de ani: 'Capul e întreg, dar nu prea mai ieșim în lume' (audio)

Inquam Photos / Octav Ganea
iliescu

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a declarat vineri la România TV, la împlinirea vârstei de 93 de ani, că el și soția sa Elena (92 de ani) nu prea mai pot ieși „în lume” din cauza vârstei, dar urmăresc „cu interes” activitatea publică.

„Ce să facem, bine, vă mulțumim tare mult. Nu prea mai ieșim în lume, la vârsta noastră e mai greu. Capul e întreg. La 93 de ani nu mai e ca la 23”, a declarat Iliescu.

El a adăugat, despre activitatea publică: „Din păcate multe multe lucruri bune pe care le-am petrecut împreună s-au cam subțiat, s-au cam diluat și lipsește spiritul antrenant, mobilizant. Ne-a animat câțiva ani după Revoluție, în timpul Revoluției și după. Iată, trece vremea și lucrurile intră pe făgașuri noi. Altminteri urmărim cu interes și apreciem lucrurile și bune pe care le fac unii și speranțele pe care le oferă unii tineri cu suflet și cu inima curată și speram sa își croiască drum lucrurile și invențiile bune și măsurile bine gândite”.

Elementele de formare a ființei umane

Ion Iliescu a menționat că „le stă la dispoziție” tinerilor care au nevoie de un sfat, chiar dacă în ultima vreme nu i-a mai fost solicitat.

„Nici nu pot sa reproșez nimănui  nimic, fiecare generație vine cu aspirațiile ei, experiență proprie. Urmăresc cu interes și apreciez ce e bine, apreciez oamenii de suflet și privesc cu îngrijorare elementele de formare a ființei umane. Eu sper ca noi sa menținem ce avem bun și echilibrul din țară noastră să se păstreze, să se apere, sa nu fim influențați”, a mai spus fostul președinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.