Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ion, prezentat ca antrenor al echipei CSA Steaua

www.gsp.ro
Lăcătuș CSA

Fostul fotbalist Ion Ion a fost prezentat oficial, miercuri, ca antrenor al echipei de fotbal seniori a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care va fi înscrisă din vară în liga a patra sau a cincea.

''Printr-un concurs fericit de împrejurări am ajuns antrenor la Steaua. Am sperat în momentul când Marius (Lăcătuș) mi-a spus că s-ar putea să fiu. E o bucurie imensă pentru mine. Este un proiect extraordinar și îmi pare bine că sunt aici de la început. Nu știm ce va fi mai târziu, dar sunt pregătit pentru asta, știu ce mă așteaptă și cred că vom reuși. Steaua este un brand mare, atrage jucători și la nivelul acesta. Nu e un drum ușor, dar am oameni serioși în spatele meu. De când eram jucător am simțit ce înseamnă susținerea MApN'', a declarat Ion Ion într-o conferință de presă.

Fostul internațional Marius Lăcătuș, coordonatorul secției de fotbal din cadrul CSA Steaua, a explicat cum a ajuns la numirea lui Ion Ion la conducerea tehnică a formației: ''Nu a fost ușor să găsim un antrenor, ținând seama de ce reprezintă brandul Steaua, un antrenor care să se implice sută la sută în acest proiect. Am purtat discuții cu mai mulți antrenori, foști jucători ai Stelei, care au obținut rezultate foarte bune în cadrul acestei echipe și am ajuns la concluzia că Ion Ion este cel mai nimerit să preia funcția, ținând cont și de faptul că e în club de doi ani de zile, iar ceilalți antrenori își doreau ca activitatea să o înceapă la un nivel superior sau doar din vară sau unii erau sub contract și nu puteau să accepte propunerea''.

''Cred că a fost cea mai bună variantă pe care am propus-o conducerii clubului și mă bucur că a agreat-o. Este o responsabilitate mare, ținând cont de numele echipei și ce înseamnă acest nume pe plan intern și internațional. E o situație pe care ne-o asumăm și sper ca împreună să ajungem în situația în care să ne îndeplinim obiectivele și echipa să ajungă în cel mai scurt timp acolo unei îi este locul, în Liga I'', a subliniat Lăcătuș.

Ion Ion a precizat că există discuții pentru stabilirea staff-ului tehnic, iar cât de curând acesta va fi definitivat.

Fost jucător al echipei clubului militar în perioada 1971-1980, Ion Ion a fost considerat un fotbalist de mare talent ce impresiona prin tehnica sa. El a cucerit două titluri de campion și două Cupe al României în cele 9 sezoane petrecute la Steaua. A purtat banderola de căpitan și a fost coechipier cu fotbaliști legendari: Iordache, Haidu, Coman, Anghelini, Sameș, Florin Marin, Vigu, Iordănescu, Tudorel Stoica, Liță Dumitru, Marcel Răducanu.

În cariera sa de jucător, a mai evoluat pentru Metalul București, Automatica București și Rapid. Ca antrenor, Ion Ion a pregătit echipa de juniori a clubului Rapid în perioada 1986-1992, apoi echipele seniori Jiul Petroșani, Rova Roșiori și FC Tunari. Între 1996 și 2013, el a antrenat formații din Oman, Bahrain, Emiratele Arabe Unite și Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.