Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Marcel Vela, mesaj cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

marcel vela

Senatorul Ion Marcel Vela a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Forțelor Terestre.

''Rămân în memoria noastră faptele de arme ale ostaşilor români căzuţi la datorie de-a lungul timpului. Ei au murit pentru apărarea națiunii şi a gliei strămoşeşti, pentru libertatea şi siguranţa noastră, a tuturor.

Este astăzi un prilej pentru a aduce un sincer omagiu și veteranilor de război, celor care au luptat în cea de-a doua conflagrație mondială, ori în teatrele de operații actuale, riscându-și viaţa ca ofrandă supremă pentru ţară.

Citește și: Tensiuni pe codurile penale. Iordache: Ne-am atins obiectivul / Scîntei: Ați abrogat infracțiunea pentru care a fost Dragnea condamnat

Această aniversare îmi oferă plăcuta ocazie de a transmite tuturor ostașilor care stau de veghe Patriei un salut călduros şi deosebita apreciere pentru dăruirea şi profesionalismul cu care militarii de toate gradele, personalul civil, bărbaţi şi femei, aflaţi în slujba ţării sub drapel, își îndeplinesc misiunile de apărare a țării și a poporului român.

Totodată, un gând bun și respect întregii Armate, cât și iertare, acum în Săptămâna Sfântă, pentru politicienii pesediști contraziși definitiv de o instanța de judecată, cei care au jignit grav în ignoranța lor militarii și pe conducătorul lor, ofițerul veteran Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General!

Zori de Pace și LA MULȚI ANI, dragi compatrioți!'', a scris Ion Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.