Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Marin va dirija Jubileul San Francisco Symphony cu marele pianist Lang Lang

ion marin

Dirijorul Ion Marin a anunțat colaborarea cu marele pianist Lang Lang și Orchestra Filarmonică din San Francisco, al cărui jubileu se va sărbători în aceastā formulă în data de 21 octombrie 2019.

Concertul va avea loc la sala Davies Symphony Hall și va cuprinde lucrări ale cunoscuților compozitori Glinka, Beethoven și Ceaikovski.

Dincolo de admirația reciprocă şi de bucuria de a împărți scena, de Lang Lang mă leagă pasiunea comună de a dezvolta sistemele de educație culturală și civică în țările noastre natale. Aşa cum în China, Lang Lang susține tinerii pianişti prin propria fundație, în România mă bucur să dezvolt cel mai mare program de integrare socială prin muzică, numit Cantus Mundi”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă astăzi, dirijorul Ion Marin.

În perioada următoare, dirijorul român se va afla la pupitrul unor orchestre importante ale lumii precum: Orchestra Filarmonică din Sankt Petersburg (23 octombrie 2019), Orchestra Simfonică din Hamburg (17 noiembrie 2019), unde va avea ca invitat Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin", Orchestra Filarmonică din Shanghai (23 noiembrie 2019), Orchestra Filarmonică din China, Beijing (28 noiembrie 2019), iar 12 și 13 decembrie va dirija Royal Opera House, din Londra, unde îl va avea ca invitat pe pianistul de jazz Chick Corea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.