Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ștefan: 'Peste 190 de milioane de lei au fost achitate pentru aproape 300 de proiecte executate în comunităţile locale'

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a semnat, joi, plata a 293 de obiective de investiţii ce au fost realizate în mai multe localităţi din România.

Astfel, peste 190 de milioane de lei au fost direcţionate către plata facturilor firmelor care au executat lucrări conform condiţiilor contractuale, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Citește și: Banca Națională a României, anunț de ultim moment! Ce se întâmplă cu ratele românilor .

"Rămânem proactivi în toată această perioadă şi continuăm să susţinem investiţiile locale. Comunităţile trebuie să beneficieze de proiecte de investiţii, iar datoria noastră este să ne onorăm angajamentele faţă de cei care au muncit corect şi au predat lucrările conform termenelor şi condiţiilor contractuale. Astăzi, mai bine de 190 de milioane de lei au fost achitate pentru aproape 300 de proiecte executate. Aceste lucruri, însă, în condiţiile în care traversăm o perioadă foarte dificilă din cauza crizei în sănătate care s-a reflectat într-o criză economică la nivelul întregii lumi. Ne onorăm angajamentele, dar, aşa cum am mai spus, aceste acţiuni au ca scop sprijinirea firmelor pentru a putea supravieţui în ciuda situaţiei fără precedent în care ne aflăm. Beneficiarilor din întreaga ţară le transmit că pot continua lucrările, în regim de protecţie anti-COVID, cu maximă seriozitate, pentru că MLPDA dispune de fonduri pentru a face plăţile", a declarat Ion Ştefan, citat în comunicat.

De la începutul anului 2020, au fost efectuate plăţi în valoare de aproape 2 miliarde de lei pentru proiecte derulate pe PNDL 1 şi PNDL 2 în localităţi din întreaga ţară. Joi au fost achitate solicitările la plată depuse de UAT-uri până la data de 10 aprilie, după ce au fost verificate de ISC şi Corpul de control, informează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.