Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Țiriac a răbufnit după ce a auzit decizia Simonei Halep: 'Vai de mine și de mine'

digi24.ro
ion tiriac

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe patru ani pentru dopaj. Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie. Omul de afaceri Ion Țiriac s-a arătat deranjat de faptul că Simona nu a cerut de 10-20 de ori mai mulți bani și susține că ar trebui ca jucătoarea de tenis să-și găsească o echipă de avocați de top.

”Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal... La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari).

L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane? Trebuia să le ceară mai mulți bani, vai de mine și de mine!

Sunt foarte puțini avocați buni, iar eu cunosc doi în Statele Unite. Unul care pe mine m-a costat când am dat ATP-ul în judecată. Milioane, milioane, milioane...”, a spus Țiriac, potrivit gsp.ro.

Simona Halep va lua parte în perioada următoare la turneul WTA de la Miami

Organizatorii turneului WTA 1000, cei care și-au dorit să o primească pe româncă în competiție, motiv pentru care i-au acordat un wildcard, au și postat un mesaj după ce Simona a efectuat primul antrenament oficial.

”Ne bucurăm să o vedem!”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul cu Simona Halep pe terenul de antrenament, postat pe contul oficial de Twitter al turneului de la Miami.

Și Simona Halep a transmis un scurt mesaj de la Miami: ”Simt că nu am plecat niciodată”, a scris românca pe Instastory.

Banii pe care îi încasează Simona Halep doar pentru participarea la WTA Miami

Simona Halep a primit un wild card pentru a participa la turneul de la Miami și astfel își va trece în cont prima participare la o competiție WTA, după verdictul primit de la TAS.

Datorită wild cardului primit, Simona Halep va evolua la turneul Miami încă din primul tur.

Doar pentru participarea în primul tur al turneului din America, Simona Halep va încasa nu mai puțin de 21.000 de euro, potrivit organizatorilor competiției.

Dacă va trece de primul tur la Miami, Simona Halep își va asigura suma de 31.000 de euro. Câștigătoarea turneului de la Miami se va alege cu un premiu total de 1.000.000 de euro.

Rămâne de văzut ce parcurs va avea Simona Halep la primul turneu la care va lua parte după mai bine de un an și jumătate de pauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.