Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac: Simona Halep foloseşte mai mult în ultimul timp propriile arme

http://sptfm.ro
halep tiriac

Ion Ţiriac a declarat, sâmbătă, la Eurosport, că Simona Halep îşi foloseşte mai mult în ultimul timp calităţile, subliniind că aceasta este destul de rapidă, dar încă nu se deplasează destul de bine.

"Acum două săptămâni, după Roland Garros, când nu a jucat cum şi-a dorit, s-a antrenat foarte bine. După primele 2-3 meciuri am văzut că joacă tot mai bine şi i-am zis, dacă o deplasezi pe Serena, ai şanse. Foloseşte mai mult armele proprii, reverul cu două mâini în lung de linie. Simona este foarte rapidă, dar încă nu se deplasează destul de bine, dar a progresat aici, a stat mai aproape de linie şi a avut abilitatea de a juca demivoleuri. A jucat fix ce trebuia să joace. România este o ţară de 22 de milioane, Simona este principala personalitate sportivă, cred că performanţa ei va aduce la tenis încă 10.000 de copii, sper să fie aşa", a declarat Ţiriac preluat de news.ro

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.