Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Ţiriac şochează din nou: Noi dezvăluiri ale miliardarului

ion tiriac

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a dezvaluit rolul pe care l-a avut in timpul Revolutiei din 1989, ce a dus la indepartarea fostului dictator Nicolae Ceausescu de la carma tarii. Ion Tiriac a povestit, intr-o emisiune la Europa FM, ca Revolutia l-a prins in Germania, iar la aflarea vestilor din tara a hotarat sa se implice. Primul pas facut a fost prezenta intr-una dintre cele mai vizionate emisiuni TV din Germania, in cadrul careia a facut un apel catre poporul german.

Citeşte şi: Candidatul liberalilor la Primăria Craiova, dosar la DNA! Cere bani celor care vor pe listele PNL

"Pe 22 decembrie eu am mers in Germania, la un program de televiziune, Wetten Dass. Aveau un rating record, iar eu eram un fel de Papa in Germania. Le-am spus ca am nevoie de 5 minute, am intrat in direct si le-am zis 'Bai, fratilor, asta e Romania astazi. Noi am facut ce am facut, avem o traditie cu Germania. Voi ce faceti?'. Omul din emisiune mi-a spus ca a fost trimis un camion deja de Crucea Rosie. Eu am facut apel la poporul german, le-am spus eu ce sa trimita. Au trimis 10 camioane!", a povestit Tiriac.

Citeşte şi: Demisie la nivel înalt: Planul PSD pentru alegerile locale

De asemenea, Tiriac si-a amintit si un episod ce a avut loc inaintea Revolutiei, cand Ilie Nastase a parasit Romania cu o arma de vanatoare, pe care nu a declarat-o cand a ajuns in Franta. "Ilie Nastase era in Bucuresti, trebuia sa-mi aduca o arma de vanatoare. Ilie si Cornel Dinu, cu arma de impuscat elefanti, au plecat la aeroport pe 20 decembrie. Ilie a bagat-o in Franta fara sa o declare. M-a costat...", a conchis Tiriac.

Citeşte şi: Specialiştii lansează un semnal de alarmă: 2016 poate fi anul marelui cutremur în România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.