Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Valentin Voicu (ALDE): În aceste momente, cetățenii care au nevoie de sprijin din partea DGASPC pot apela la numărul de telefon pus la dispoziție

facebook.com
Voicu Ion Valentin

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Ion Valentin Voicu, își exprimă satisfacția că după apelurile sale adresate conducerii Primăriei Sectorului 5, există acum un număr de telefon la care pot apela toți cei în nevoie pentru ajutor din partea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5.

”În 19 Martie 2020, făceam un apel către domnul Daniel Florea să pună la dispoziția cetățenilor Sectorului 5 un număr din partea DGASPC Sector 5 pentru persoanele care se află în izolare sau persoanele vârstnice.

Mă bucur că după apelurile făcute de mine în 19 Martie 2020 și în 22 Martie 2020 prin care propuneam 10 măsuri pentru această pandemie, domnul primar a început să implementeze dintre acestea.

Chiar dacă postarea de pe site-ul DGASPC este din data de 11 Martie 2020 și apare numărul de telefon, acest lucru nu este știut de către cetățenii Sectorului 5 din cauză că nu s-a făcut informarea și s-a modificat în urma demersurilor mele.

Acest număr nu era afișat nici pe 19 Martie, nici pe 22 Martie.

În aceste momente, cetățenii care au nevoie de sprijin din partea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 pot apela la numărul de telefon pus la dispoziție.

Propunem și rezolvăm aceste lucruri.”, susține liderul ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.