Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene a răbufnit: mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
ionel arsene

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că este singurul președinte din lume care „urăște o parte a propriului popor” și că PSD nu o să plece nicăieri.

„#fărădezbinare #votămcuinima NU PLECĂM, DOMNULE IOHANNIS! România este a tuturor Românilor, așa cum ar trebui să fie și președintele! Nu puteți să ne împărțiți în buni și răi, în competenți și incompetenți, în credincioși ortodocși și atei! În această campanie ați arătat tot ce poate fi mai urât în lupta politică. Ați sădit ură, dezbinare și dispreț! Ați încercat cu disperare să ne divizați. Ați uitat să fiți mediator, ați uitat de Basarabia, ați uitat de români. Cinci ani de fiere, asta ne-ați oferit. Iar în ultimele două săptămâni ați ridicat ura la rang de politică de stat. Nu se mai poate așa!

Spuneți mereu că sunteți în război cu PSD. Dar PSD a fost votat de o parte a românilor. Sunteți singurul președinte din lume care urăște o parte a propriului popor! Nu plecăm nicăieri, domnule Iohannis! România nu vă aparține!

Pe 24 noiembrie, vom veni și noi la vot! Veți vedea că vorba din popor „Cine seamănă vânt, culege furtună!” se adeverește! Nemțeni, haideți să îi arătăm că nu i-a reușit planul! Că suntem și vom rămâne aici! #vioricadăncilăpreședinte”, a scris Arsene pe Facebook.

Vezi și: SURSE Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.