Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene acuză 'balamucul leprelor galbene': Zeci de mii de bolnavi cronic, unii în stare gravă, nu sunt primiți în spitale și mor pe capete!

Vestea.net
ionel arsene

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, lider județean PSD, a transmis marți că legea Stării de Alertă prelungește un „balamuc” al „leprelor galbene”.

Citește și: Ciudăţeniile din proiectul de lege privind starea de alertă - Cec în alb acordat Guvernului pe perioadă nedeterminată .

  • „Cel mai mare abuz și tupeu inimaginabil îl vedem astăzi, prin proiectul de lege cu privire la starea de alertă. Liberali nenorociți, voi nu mai aveți limite!!! Nu aveți cunoștințe juridice, constituționale, administrative, dar v-ați obișnuit să furați, să ordonați, să încălcați drepturile cetățenilor și să vă bateți joc de oameni. Cu 3 zile înainte de 15 mai, vă treziți să vârâți sub nasul Parlamentului proiectul de lege al stării de alertă, doar cu scopul de a vă acoperi legal alte jafuri, alte abuzuri și să puteți angaja în voia cea bună, fără concurs, toți incompetenții voștri în instituțiile de stat.
  • Peneliștilor, voi nu mai aveți rușine chiar deloc? Dar la români când vă gândiți? Când ne lămuriți și pe noi, muritorii de rând, ce se va întâmpla peste 3 zile, când intrăm în starea de alertă, de care ne-ați anunțat acum 3 săptămâni? Plan economic și măsuri de relansare a economiei am văzut deja că nu sunteți în stare să generați! Dar nici măcar o coerență vis-a-vis de măsurile pe care ar trebui să le respectăm după 15 mai?
  • Oamenii trebuie să își facă planuri de viață și mediul de business trebuie să își gândească un plan de acțiune pentru perioada imediat următoare. De asemenea, ar fi trebuit să existe consultări cu diferite categorii sociale și să se țină cont de toate domeniile, nu numai de cel medical.
  • Dragi români, țara e într-un balamuc generalizat. Nu avem la această oră nicio decizie sigură anunțată, nici măcar cea cu privire la măști - dacă vor fi asigurate de către stat sau ce se va întâmpla în cazul celor care nu le vor purta. Nu avem nimic, ci doar siguranța unor abuzuri. Sunt zeci de mii de bolnavi cronic, unii în stare gravă, care nu sunt primiți în spitale și mor pe capete! Sunt mii de oameni în vârstă, care nu-și primesc tratamentele, sunt pline spitalele de bolnavi asimptomatici care ar fi putut să stea în centre de carantină speciale, lăsând locurile libere pentru cei în stare gravă.
  • Sunteți un Guvern al dezastrului și veți rămâne în istorie ca fiind cel mai incompetent Guvern avut de România în toată istoria ei. Să vă fie rușine, lepre incompetente și ticăloase!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Citește și: Alexandru Rafila SEMNALEAZĂ ABERAȚII legate de amenzile aplicate: oamenii care fac mișcare în AER LIBER NU pun în pericol sănătatea nimănui .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.