Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene: Echipamentul pentru colectarea plasmei cu care vor fi tratați pacienții cu virusul COVID-19 a ajuns la Spitalul Neamț

Vestea.net
ionel arsene

Echipamentul pentru colectarea plasmei cu care vor fi tratați pacienții cu virusul COVID-19 a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, anunță Ionel Arsene pe Facebook.

„După ce am asigurat cu fonduri de la Consiliul Județean, pentru spital, aparatul real-time PCR, care efectuează pe plan local analiza probelor prelevate de la nemțenii suspecți de infectare cu acest virus, acum mai avem o dotare de nivel mondial, datorită implicării nemțeanului Florin Hozoc!

Sistemul medical nemțean are la dispoziție un echipament complet, inclusiv o mie de kituri de colectare plasmă. Sper ca în foarte scurt timp, nemțenii să fie tratați asemeni bolnavilor din China, SUA, Coreea de Sud, Israel, Italia, Germania, Franța, Elveția, Marea Britanie, țări care au implementat această terapie, cu succes.

În România mai există trei astfel de aparate, toate produse în Germania. Sunt foarte fericit că județul nostru este în rândul celor care beneficiază de cea mai înaltă tehnologie în domeniul tratării pacienților cu coronavirus!

Îi mulțumesc lui Florin Hozoc, reprezentantul firmei Besmax Pharma Distribution, care a făcut această donație pentru Neamț”, scrie Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.