Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Arsene, președinte PSD Neamt avertisment pentru posibilii viitori REBELI: Când mai aveți nemulțumiri să nu le mai vorbiți în public

facebook.com
Ionel Arsene

Președintele PSD Neamț și președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, lansează un avertisment serios pentru viitorii REBELI din partid. El susține că și ultima criză s-a încheiat cu bine și că partidul a demonstrat că poate gestiona responsabil crize de genul celeia pe care le-a depășit. El îi avertizează pe potențialii viitori nemulțumiți să își spună părerile în interiorul partidului și nu în public:

Victorie a la Pirus pentru Dragnea: Cum a reuşit să piardă un sfert dintre filialele PSD

”PSD a arătat, încă o dată, că are în rândurile sale oameni responsabili și maturi politic, capabili să gestioneze orice situație, indiferent cât de delicată ar fi!

Am arătat din nou că PSD este guvernat de principii democratice și că vocea oricărui membru este ascultată și orice opinie este respectată. Important e ca de fiecare dată când există nemulțumiri, păreri diferite, ele să fie discutate în cadrul partidului. Așa cum am spus de fiecare dată orice problemă care se ivește își găsește rezolvarea în interiorul partidului, în forurile sale de conducere statutare!

Vreau să îi asigur pe români, pe nemțeni, că ne vom face datoria față de ei și ne vom duce la capăt angajamentele pe care ni le-am asumat și pentru care ei ne-au acordat încrederea! Suntem conștienți de responsabilitatea uriașă a guvernării și tocmai de aceea am decis că trebuie să ne concentrăm asupra implementării programului de guvernare și să nu lăsăm orgolii sau nemulțumiri personale să pună în pericol stabilitatea României și a PSD.

Rămânem echipa unită care asigură țării o guvernare performantă orientată spre cetățean, spre nevoile și dorințele românilor!”, susține Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Planta care purifică ficatul şi scade colesterolul. Cum trebuie consumată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.