Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc pe scena politică din Maramureș! Decizie surprinzătoare a președintelui Consiliului Județean

PNL Maramures
Ionel Bogdan Gabriel Bogdan Stetco

Alegerile locale din 9 iunie aduc mișcări nemaiîntâlnite pe scena politică românească. La Maramureș, în premieră pentru România, președintele Consiliului Județean Maramureș a anunțat că nu mai candidează pentru un al doilea mandat, deși ar fi favorit datorită investițiilor majore de dezvoltare pe care le-a generat.

Într-un anunț care a șocat scena politică locală, Ionel Bogdan a anunțat că a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidatul PNL Maramureș pentru Primăria Baia Mare. Municipiul reședință de județ a rămas în urmă în ultimii ani, iar liberalii consideră că doar președintele Consiliului Județean Maramureș ar putea scoate orașul din criză.

În același timp, a fost anunțată persoana care va candida din partea PNL Maramureș la președinția administrației județene. Liberalii merg pe mâna unui tânăr care în ultimele luni a crescut  în preferințele opiniei publice, Gabriel Bogdan Ștețco, actualmente administratorul public al județului. Acesta ar putea fi primul președinte de județ care provine din Maramureșul istoric.

content-image

Biroul Politic Județean și Colegiul Director Județean al PNL Maramureș au validat vineri, 29 martie 2024, cu unanimitate de voturi, candidaturile celor doi.

Ionel Bogdan lasă în urma sa la județ un portofoliu de proiecte de 2 miliarde de euro, din care 600 de milioane de euro contracte de finanțare deja atrase și pornește în competiția electorală cu dorința de a realiza acest lucru și la Baia Mare.

"Îmi doresc să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Unde să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme. Băimărenii să aibă locuri de muncă bine plătite, infrastructură, facilități diverse și un nivel de trai mai ridicat! Să nu ne mai plece tinerii în alte orașe și peste hotare, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile unui trai mai bun.

content-image

Baia Mare poate mai mult și sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc!" - a declarat Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al Municipiului Baia Mare.

"Ca fiul al Borșei, ca om care s-a născut în Maramureșul istoric, sunt onorat și bucuros. Cu responsabilitate, voi duce mai departe viziunea de dezvoltare a președintelui Ionel Bogdan și a echipei liberale. Această viziune a scos Maramureșul din conul de umbră în care se afla, spre normalitate, spre ceea ce ne dorim cu toții.

Niciodată maramureșeanul nu a privit în urmă, ci a privit cu încredere spre viitor, spre cer și spre Dumnezeu, pentru că împreună putem să facem ceea ce trebuie, mai bine, pentru comunitate! Doamne ajută!" - a declarat Gabriel Bogdan Ștețco, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.