Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă anunță investiţii de 70 milioane lei din fonduri europene pentru extinderea portului Calafat

Guvern
ionel danca

Guvernul a adoptat o hotărâre privind investiţii de 70 milioane de lei din fonduri europene pentru extinderea infrastructurii portului Calafat, a anunţat, vineri, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, potrivit Agerpres.

"A fost adoptat proiectul de hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru extinderea infrastructurii portului Calafat, un proiect important pentru judeţul Dolj, dar şi pentru ceea ce înseamnă navigabilitatea Dunării şi potenţialul economic al Dunării. Prin acest proiect sunt avute în vedere investiţii în valoare de aproximativ 70 de milioane lei, pentru o perioadă de 30 de luni, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. Sunt fonduri europene care vor fi alocate pentru extinderea infrastructurii portului Calafat", a precizat Dancă, la Palatul Victoria.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Potrivit acestuia, în şedinţa de Guvern de joi, au fost adoptate şi două hotărâri referitoare la lucrări de infrastructură la Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova şi pentru lucrări de intervenţie la Cazarma 807 din acest municipiu.

"Un alt obiectiv de investiţii în Craiova este proiectul de hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici la lucrările de infrastructură necesare funcţionării Colegiului Naţional Militar 'Tudor Vladimirescu', în sumă de 144 de milioane lei şi, asociat acestui obiectiv de investiţii, a fost adoptată o altă hotărâre de Guvern pentru lucrări de intervenţie la pavilioane şi reţele de utilităţi în Cazarma 807 Craiova, în valoare de 59 de milioane lei", a explicat Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.